Pakkumised, turniirid ja üritused

PokerStarsis toimuvad parimad vaid naistele mõeldud kampaaniad, turniirid ja muud üritused. Järgnevalt räägime lähemalt kõikide hetkel käimasolevate pakkumiste kohta. Võta osa ja saad võimaluse leida uusi tuttavaid, õppida pokkerit, reisida põnevatesse paikadesse ja muidugi võita ka suurepäraseid auhindu!

Käimasolevad pakkumised

Naiste pühapäev (Women's Sunday)

Naiste pühapäev (Women's Sunday)

Women’s Sunday on eriline suurturniir, mis toimub igal pühapäeval 21:30 Eesti aja järgi (EET) ning mille auhinnafondis on igal nädalal garanteeritud 7500 dollarit! Soovi korral võid end 55 dollari eest otse sisse osta, kuid iga päev toimub ka mitmeid satelliite. Igal laupäeval on kavas ja erilised freerollid, mis annavad võimaluse võita pääse täiesti tasuta. Täpsemat teavet leiad Women’s Sunday lehelt.

Guaranteed Women’s Tournaments

Garanteeritud auhinnafondiga naisteturniirid

PokerStarsis toimub mitmeid garanteeritud auhinnafondiga naisteturniire. Igal teisipäeval kell 22:00 EET (15:00 ET) on kavas Women’s Tuesday ning iga päev kell 13:00 ja 21:00 EET (06:00 ja 14:00 ET) algavad Women’s Daily Special erimängud. Auhinnafondides on garanteeritud sajad dollarit. TUle ja pane end proovile parimate naismängijate vastu, konkurentsi pakuvad ka Team PokerStars Prod!

PokerStars Women Live

PokerStars Women Live

PokerStars Women Live annab sulle suurepärase võimaluse maailmas ringi reisida! Tegemist on vaid naistele mõeldud live üritustega, mis toimuvad tõeliselt põnevates paikades. see on suurepärane võimalus tutvuda uute inimestega, panna proovile pokkerioskused ning muidugi võita suuri auhindu. Kvalifitseeruda võid vaid mõne dollari eest. Vaata lähemalt PokerStars Women’s Live veebilehelt.

Kõik eripakkumised

Ära unusta, et kõik meie naismängijad on otseloomulikult oodatud osalema ka kõikidel teistes PokerStarsi kampaaniates. Tule ja kvalifitseeru suurtele live üritustele nagu European Poker Tour (EPT) või hoopiski Sunday Million ja World Championship of Online Poker (WCOOP) netiturniiridele.

Kas oled PokerStarsis uus?
Lae alla tasuta pokkeritarkvara

Alustamiseks lae alla tasuta PokerStarsi tarkvara. Tarkvara allalaadimine käib lihtsalt.

Play Poker

Loe, kuidas pokkeritarkvara alla laadida