Installi meie tarkvara Windowsile uuesti

Kui paigaldad tarkvara uuesti samasse kausta, ei tohiks sa endisi seadistusi kaotada.

Soovitame aga teha enne tarkvara arvutist eemaldamist seadistuste kaustas asuvast seadistuste failist (salvestatud kui „user.ini“ või „user“) ja mängijate märkmetest varukoopiad. Mängijate märkmete fail nimega notes.user.xml („user“ asemel on sinu kasutajanimi) on näha vaid siis, kui oled teinud teiste mängijate kohta märkmeid või lisanud neile silte. Kui sa kaasmängijate kohta märkmeid ei kogu, tee varukoopia vaid seadistuste failist.

Selleks ava võimaluse korral meie tarkvara ja lähtu järgmistest sammudest:

„Abi“ → „Ava minu seadete kaust“.

Otsi fail(id) üles ja kopeeri need ajutiselt kindlasse kohta.

Otsi tarkvarast üles kasutajafail.

Kui sa tarkvara avada ei saa, pead faili(de) leidmiseks seadete kausta ise üles otsima.

  1. Hoia korraga all klahvikombinatsiooni Windowsi nupp + R.
  2. Trüki või kopeeri otsingusse järgnev märksõna ja vajuta sisestusklahvile:
    %USERPROFILE%\AppData\Local

  3. Otsi üles meie tarkvara kaust ja tee see lahti.
  4. Otsi üles failid user.ini või user ja notes.user.xml (kui need on olemas).
  5. Kopeeri fail(id) turvalisse asukohta, näiteks töölauale.

Kohe, kui failidest on koopia tehtud, desinstalli meie tarkvara.

Windows 10

„Seaded“ → „Rakendused“ → „Rakendused ja funktsioonid“.

Otsi otsinguribalt või rippmenüüst üles meie programm, märgista valik ja klõpsa nupul „Desinstalli“.

Tarkvara desinstallimine (Windows 10)


Windows 8

„Sätted“ → „Juhtpaneel“ → „Programmid“

Desinstalli kõik meie tarkvara osad.

Tarkvara desinstallimine (Windows 8)


Windows Vista ja Windows 7

„Juhtpaneel > „Programmid“ > „Deinstalli programm“

Desinstalli kõik meie tarkvara osad.

Tarkvara desinstallimine (Windows 7)


Kui programm on eemaldatud, taaskäivita arvuti. Kui arvuti on taaskäivitatud, laadi alla ja paigalda meie veebilehelt tarkvara uus koopia.

Pärast tarkvara uuesti installimist taasta kindlasti ka salvestatud failid:

„Abi“ → „Ava minu seadete kaust“.

Sulge tarkvara, kopeeri fail „notes.user.xml“ tagasi kausta. Kui sul palutakse mõni fail üle kirjutada, siis nõustu.

Tagasiside

Kas said siit oma küsimusele vastuse?

Seotud abimaterjalid